Epson EH-LS300W

 • Full HD upplösning (1920 x 1080)
 • Otroligt kontrastförhållande på hela 2 500 000:1
 • Ljusstyrka: 3600 lumen
 • Projektionssystem: 3LCD-teknik
 • Bildstorlek: 61" - 120"
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Laserprojektor – EpiqVision Ultra

Gör hemunderhållningen levande och projicera en bild på upp till 120 tum. Denna smarta laserprojektor med Full HD är en del av det nya EpiqVision Ultra-sortimentet och levereras med Android TV™ och ljud från YAMAHA.

Skapa möjligheter till större och mer spännande underhållning hemma samtidigt som du håller hemmet snyggt och slipper en svart skärm som alltid sitter på väggen. Epsons laserprojektor med Full HD och ultrakort projiceringsavstånd har elegant design och är utrustad med Android TV och ljud från YAMAHA. Den är utformad för att projicera upp till 120 tum med 3LCD-teknik, högt kontrastförhållande och skarpa bilder.

Storbildsupplevelse

Känn dig delaktig i allt du tittar på med denna snygga och prisvärda projektor med Full HD. Den kan placeras mycket nära projiceringsområdet och samtidigt skapa en bild på 120 tum. Du kan njuta av innehåll i storformat utan att behöva kompromissa med utseendet och känslan i ditt hem.

Smart underhållning i hemmet

Android TV erbjuder tusentals filmer, program och spel från Google Play, YouTube och dina andra favoritappar. Med Google Assistant² får du snabb åtkomst till underhållning, svar på dina frågor och kontroll över enheter i ditt hem. Med Chromecast built-in™ kan du visa innehåll från dina favoritunderhållningsappar på din Android- eller iOS-enhet, Mac- eller Windows-dator, eller Chromebook, vilket gör din projektor till en flexibel visningslösning. Njut av enastående 3D-surroundljud från YAMAHA som kan användas med eller utan en projektor genom att helt enkelt stänga av ljudet på projektorn. Den kan anslutas via Bluetooth och användas som en fristående högtalare.

Enkel installation

Vi tycker inte att en projektor för hemmabruk bör vara mer komplicerad att använda än en TV. Därför är denna projektor problemfri och enkel att installera, med funktioner som hörnjustering som snabbt positionerar bilden. Två HDMI-ingångar (inklusive en ARC) för att ansluta DVD-spelare, spelkonsoler och mycket mer ger dig enkel åtkomst till all din underhållning.

Hållbar lösning

Vill du ha en långsiktig, problemfri och prisvärd lösning som ersätter din tv? Med den hållbara laserljuskällan i denna modell kommer du att kunna njuta av din underhållning i upp till 10 år.

Överlägsen bildkvalitet

Även i ljusstarka rum ger denna kraftfulla men prisvärda projektor med Full HD exceptionellt ljusstarka och färgrika bilder med tydliga detaljer. Tack vare den höga ljusstyrkan på 3 600 ANSI lumen, ett otroligt kontrastförhållande på 2 500 000:1 och detaljförbättring kan denna projektor visa levande innehåll och tydliga skuggdetaljer med djupare svärta. Ett nytt färgläge har lagts till för att justera bildens ljusstyrka efter miljön.

Upp till tre gånger klarare färger med Epsons projektorer

Epsons 3LCD-teknik gör att dess projektorer har upp till tre gånger klarare färger utan regnbågseffekt i förhållande till jämförbara 1-krets DLP-projektorer och de producerar lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus.

Viktiga funktioner

 • Smart laserprojektor med Full HD: Förstora upp dina favoritfilmer, favoritspel och sportevenemang i hemmet
 • Smart hemunderhållning: En del av EpiqVision Ultra-sortimentet med Android TV och ljud från YAMAHA
 • Hållbar lösning: Njut av upp till 10 års underhållning
 • Prisvärd, högteknologisk utrustning: Visa nära projicerad bild, upp till 120 tum
 • Imponerande, ljusstark bild: Lika hög ljusstyrka för färgat ljus på 3 600 ANSI lumen

Teknisk information:

 • Projektionssystem: 3LCD-teknik
 • Vitt ljus: 3600 lumen
 • Färgljuseffekt: 3600 lumen
 • Upplösning: Full HD
 • Bildförhållande: 16: 9
 • Kontrastförhållande: 2 500 000: 1
 • Kastförhållande: 0,26 till 0,35: 1
 • Bildstorlek: 61 "- 120"
 • Lampa: Laserljuskälla (20000 timmars livslängd eller 30000 timmars livstid)
 • Högtalare: 20 W
 • Anslutningar: USB 2.0 typ A, USB 2.0 typ Mini-B, HDMI-ingång (2x), Digital koaxial ljudutgång, Trådlöst LAN IEEE 802.11a / b / g / n / ac (WiFi 5), HDMI ARC, HDMI (HDCP 2.3 )
 • Säkerhet: Kensington-skärm, säkerhetskabelhål
 • Andra funktioner: Android TV, bågkorrigering, inbyggd högtalare, direkt ström på / av, snabb ström på / av, lång ljuskällans varaktighet
 • Mått och vikt: 467 x 400 x 149 mm / 7,2 kg
 • Strömförbrukning: 278 watt, 179 watt (energisparläge), 2 watt (standby), strömförbrukning när enheten är på 215 watt
 • Inkluderade tillbehör: CD-användarhandbok, strömkabel, snabbstartsguide, fjärrkontroll inkl. batterier, garantidokument
 • Garanti 60 månader eller 12000 timmar.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellEpson EH-LS300W
MärkeEpson
Höjd (mm)149
Bredd (mm)467
Djup (mm)400

Installation

Nettovikt (kg)7,2

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Epson

Epsons arv

Epson strävar efter att vara ett oumbärligt företag som människor över hela världen litar på genom deras engagemang för öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet.

De respekterar individualitet samtidigt som de främjar samarbete och strävar efter att leverera ett unikt mervärde genom innovativa och kreativa lösningar.

ome.png

Teknik i harmoni med miljön

Epson förstår att företagen placerar driftsäkerhet och påverkan på miljön högst upp på sina listor när man väljer teknik. Därför anstränger de sig för att skapa innovativa produkter som är tillförlitliga, återvinningsbara och energisnåla. Detta åtagande att minska den miljömässiga påverkan av deras produkter sträcker sig över alla livscykelns skeden.

Epson utvecklar ständigt nya sätt att uppfylla miljöstandarder, och deras forskning och utveckling gör att de kan leverera innovativ precisionsteknik med flera energibesparande funktioner. Detta betyder att du inte behöver att välja mellan en bättre planet och nettofördelar för just ditt företag.

Totalt stöd för globala företag

Epson samarbetar med kunder över hela världen för att skapa heltäckande lösningar som täcker alla aspekter av ett företag, från planering och design till implementering, underhåll och kontinuerlig support.

De skapar starka samarbeten som håller och utvecklas, som uppfyller föränderliga behov och utnyttjar den senaste tekniken. Starkt relationer är viktigt - till såväl kunder som anställda och partners som representerar varumärket Epson.

Att bistå deras kunder är en hög prioritet för Epson, så de erbjuder support som sträcker sig bortom inköp av deras produkter. Exempel på detta är till exempel Epsons servicelösningar, som ger den uppbackning du behöver för att hålla verksamheten igång, samt vårt flexibla urval av hanterade utskriftstjänster, som ger kostnadseffektiva utskriftsåtgärder som passar dina behov.

Visa produkter från Epson