Epson EH-TW7100

 • 4K UHD (3840 x 2160)
 • 3000 lumen ljusstyrka
 • 3LCD - ingen regnbågseffekt
 • Högt kontrastförhållande på 100 000: 1
 • Bluetooth kompatibilitet
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

En prisvärd och lättanvänd 4K PRO-UHD-projektor som skapar en storbildsupplevelse med högt kontrastförhållande.

Maximera din hemmaunderhållning

Få avancerade funktioner till ett överkomligt pris med den här PRO-UHD-projektorn med 4K.1 Med en skärm på upp till 500 tum kan du dra nytta av det senaste 4K-innehållet, med överlägsen bildkvalitet och högt kontrastförhållande. Det är enkelt att rikta in bilden med lens shift, optisk zoom och keystone-korrigering. Det går lätt att installera, strömma innehåll och få ljud antingen med de inbyggda högtalarna eller via Bluetooth.

Hela bilden

Njut av klara, levande färger med den här prisvärda PRO-UHD-projektorn med 4K.1 Genom att leverera lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 3 000 ANSI lumen uppnår den både hög ljusstyrka och intensiva färger. Det höga kontrastförhållandet på 100 000:1 ger djup svärta och tydligt definierade skuggor medan bildinterpoleringen ger skarpare snabbrörliga bilder.

Storbildsupplevelse

Låt dig uppslukas av din hemmaunderhållning med en engagerande storbildsupplevelse. Den här projektorn kan skapa en bildstorlek på upp till 500 tum. Den kan spela upp både 2D- och 3D-innehåll och är utrustad med teknik för brusreducering. Linsrörelse, zoom och keystone-korrigering säkerställer att bilden är exakt där du vill att den ska vara.

Strömma innehåll enkelt

Koppla in och spela upp 4K-innehåll lätt genom att ansluta en strömmande enhet på projektorns baksida – projektorn är redo att sätta igång omedelbart. Du kan även visa 4K-innehåll från spelkonsoler, digitalboxar, Blu-ray-spelare, surfplattor och andra enheter via de två HDMI-portarna. Anslut till ditt ljud trådlöst via Bluetooth med stöd för SCMS-T.

Du får upp till sju års filmvisning

Se film på storbild varje dag under de kommande sju åren tack vare projektorlampans otroligt långa livslängd som minimerar antalet lampbyten. Epsons projektorer är kända för sin driftsäkerhet, så du behöver inte oroa dig för att missa en enda minut av din favoritfilm, ditt favoritspel eller ditt favoritprogram.

Se bortom upplösningen

Med Epsons 4K PRO-UHD-projektorer får du en holistisk metod för bildkvalitet som överskrider förmågan att ta emot, behandla och projicera 4K-innehåll. Fantastiska bilder är ett resultat av att ett flertal tekniker sammanförs, inklusive lika höga nivåer färg- och ljusstyrka, 3LCD-teknik, kontraststyrning, HDR10 och färgbearbetning.

Klarare, livfull projektionsbild

Endast vit ljusstyrka kan inte ta fram de realistiska färger som du ser i ditt dagliga liv. Den 3LCD-teknik som finns i Epsons projektorer ger lika höga nivåer vitt och färgat ljus (CLO), vilket låter dig njuta av klara och levande bilder.

Innovation som gör skillnad

Epsons projektorer har en betydligt högre ljusstyrka än DLP-projektorer med ett chip, tack vare 3LCD-teknik. På så sätt erbjuder Epsons projektorer upp till tre gånger ljusstarkare färger, vilket leder till mer livfulla och färgstarka bilder.

Flimmerfria bilder

Projektorer med en enda krets och LED kan drabbas av "regnbågseffekt", vilket gör att vissa personer kan uppfatta ett störande flimmer vid snabba rörliga bilder. Epsons projektorer använder 3LCD-teknik som säkerställer jämna bilder, vilket innebär att "regnbågseffekt" aldrig inträffar.

Viktiga funktioner

 • 4K PRO-UHD för skarpa, tydliga bilder: Titta på normalt 4K-innehåll och skala upp icke-4K-innehåll
 • Enkel att installera och få åtkomst till innehåll: Strömma innehåll genom att ansluta enheter till någon av de två HDMI-portarna
 • Hög kvalitet och prisvärd: Flexibla funktioner som ger en 4K-upplevelse till ett överkomligt pris
 • Engagerande storbildsupplevelse: Få ut mesta möjliga av filmer, sport och spel
 • Se en film om dagen i sju år: 5 000 timmars lamplivslängd i miljöläge

Teknisk information:

 • Projektionssystem: 3LCD-teknik

 • Vitt ljusflöde: 3000 lumen
 • Färg ljuseffekt: 3000 lumen
 • Upplösning: 4K UHD (3840 x 2160)
 • 3D-stöd
 • Bildförhållande: 16: 9
 • Kontrastförhållande: 100.000: 1
 • Reflektionsförhållande: 1,32 till 2,15: 1
 • Zoom: Manuell, Faktor: 1,62
 • Bildstorlek: 40 tum till 500 tum
 • Lampa: 250 W (livslängd: 3500 h, eller i sparläge 5000 h)
 • Keystone-korrigering: manuell vertikal: ± 30 °, manuell horisontell ± 30 °
 • Objektivförskjutning: manuell vertikal ± 60%, manuell horisontell ± 24%
 • Säkerhet: Kensington-skydd
 • Andra funktioner: 3D-djupjustering, 4K-förbättring, Raminterpolering, Horisontell och vertikal keystone-korrigering, Quick Corner, kapabel trådlöst LAN
 • Anslutningar: USB 2.0 typ A (2x), USB 2.0 typ Mini-B, HDMI in (2x), stereo minijack ljudutgång, Bluetooth
 • Mått och vikt: 410 x 310 x 157 mm / 6,6 kg
 • Ljudnivå: 32 dB normalt / 24 dB energisparläge
 • Energiförbrukning: 296 W normal / 227 W energibesparing / 0,2 W standby
 • Förpackningens innehåll: Huvudenhet, strömkabel, snabbstartsguide, fjärrkontroll inkl. batterier, användarhandbok (CD), garantikort

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellEpson EH-TW7100
MärkeEpson
Höjd (mm)157
Bredd (mm)410
Djup (mm)310

Installation

Nettovikt (kg)6,9

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Epson

Epsons arv

Epson strävar efter att vara ett oumbärligt företag som människor över hela världen litar på genom deras engagemang för öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet.

De respekterar individualitet samtidigt som de främjar samarbete och strävar efter att leverera ett unikt mervärde genom innovativa och kreativa lösningar.

ome.png

Teknik i harmoni med miljön

Epson förstår att företagen placerar driftsäkerhet och påverkan på miljön högst upp på sina listor när man väljer teknik. Därför anstränger de sig för att skapa innovativa produkter som är tillförlitliga, återvinningsbara och energisnåla. Detta åtagande att minska den miljömässiga påverkan av deras produkter sträcker sig över alla livscykelns skeden.

Epson utvecklar ständigt nya sätt att uppfylla miljöstandarder, och deras forskning och utveckling gör att de kan leverera innovativ precisionsteknik med flera energibesparande funktioner. Detta betyder att du inte behöver att välja mellan en bättre planet och nettofördelar för just ditt företag.

Totalt stöd för globala företag

Epson samarbetar med kunder över hela världen för att skapa heltäckande lösningar som täcker alla aspekter av ett företag, från planering och design till implementering, underhåll och kontinuerlig support.

De skapar starka samarbeten som håller och utvecklas, som uppfyller föränderliga behov och utnyttjar den senaste tekniken. Starkt relationer är viktigt - till såväl kunder som anställda och partners som representerar varumärket Epson.

Att bistå deras kunder är en hög prioritet för Epson, så de erbjuder support som sträcker sig bortom inköp av deras produkter. Exempel på detta är till exempel Epsons servicelösningar, som ger den uppbackning du behöver för att hålla verksamheten igång, samt vårt flexibla urval av hanterade utskriftstjänster, som ger kostnadseffektiva utskriftsåtgärder som passar dina behov.

Visa produkter från Epson