LG OLED55E6V

 • 3D OLED
 • 3840 x 2160 Ultra HD
 • Inbyggd soundbar-högtalare
 • DVB-T2, DVB-C HD, DVB-S2
Produktspecifikation
jämför
19 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

LG TV OLED55E6V

LG 55-tums otroliga OLED HDR Smart-TV, slimmad, med 3D, Picture-on-Glass, Soundbar-högtalare inbyggt i stativet, obegränsad kontrast och ljuddesign från harman/kardon.

För första gången någonsin har en ultratunn OLED-panel som endast är 2,57 mm tunn fästs på genomskinligt pansarglas. Som resultat har vi fått fram en LG OLED TV med en design som matchar den perfekta bildkvaliteten. Pixlarna kan slå på och av sig själva som vore de levande organismer, vilket skapar en perfekt svärta mot vilken färgerna blir desto mer animerade. Eftersom LG SIGNATURE OLED TV inte kräver någon bakgrundsbelysning så behövs inte lika mycket material, vilket möjliggör en riktigt snygg design. De självlysande pixlarna i LG SIGNATURE OLED TV är hemligheten bakom den perfektion som inga andra tv-apparater kommer i närheten av.

Denna OLED-tv står på ett slående elegant stativ, vilket också kommer med en inbyggd Sounbar-högtalare. För att leverera ett perfekt ljud till dina öron skickar soundbaren ljudet rakt emot dig. Njut av ett fylligt och djupt ljud i varje scen.

Upplev en riktig stjärnhimmel på en LG OLED TV. Stjärnor som tidigare blev suddiga på en LCD TV syns nu klart och tydligt. Mekanismen bakom skärpan är den OLED HDR som till fullo stödjer både Dolby Vision och Ultra HD Premium. Genom att återskapa över 20 nivåers ljusstyrka kan LG OLED TV visa varenda detalj i både bildens hela ljusspektrum.

LG OLED HDR stödjer Dolby Vision, vilket garanterar ljusare och skarpare bilder som levereras med bättre kontrastverkan och märkbart förbättrade färger. Med alla nya filmtitlar som nu kommer ut till Dolby Vision kan du nu vara förvissad om att få se underhållningen som den är tänkt att upplevas.

Alla 4K TV-apparater är inte likvärdiga. ULTRA HD PREMIUM-certifieringen garanterar att tv:ns bild- och ljudkvalitet är av högsta standard. OLED TV kompletterar den här tekniken och tillhandahåller det perfekta underlaget för att se på ULTRA HD Premium TV.

Den här teven har det roliga och enkla operativsystemet webOS webOS 3.0. Det ger dig tydlig och enkel kontroll över ditt TV-tittande. Och för att göra det ännu smidigare har teven Magic Remote som gör att du kan styra allt på tv:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Ta kontroll över underhållningen med en ännu mer bekväm fjärrkontroll. Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att roa dig.

Och med Magic Mobile Connection kan tittaren enkelt spela upp innehåll från sin smarta telefon till tv:n. Det går också att spela upp musik och appar från telefonen på skärmen via Wi-Fi-anslutning.

Dessutom kan du tack vare Magic Zoom kan förstora delar av denna stora skärm mitt under visning. Genom att trycka på Zoom-knappen på fjärrkontrollen kan du förstora scener och visa dem i mer detalj.

Stjärnor lyser som klarast mot en becksvart himmel. Genom att LG OLED TV helt kan stänga av sina självlysande pixlar så får du en svärta med oändlig kontrast. Magiskt!

Och det utökade färgspektrat i LG OLED TV når 99 % av färgstandarden i Digital Cinema Initiative (DCI) vilket gör att tv:n kan visa över en miljard färgnyanser.

Eftersom den perfekta bildkvaliteten går bäst ihop med den allra bästa ljudkvaliteten så har ljudet i LG OLED TV designats av harman/kardon. Låt ljudkvalitet av högsta klass från harman/kardon ytterligare förhöja din lyxiga tittarupplevelse.

 • 4K UHD

  LG OLED55E6V har en upplösning som med sin höga kvalitet gör att bilden blir kristallklar. När du tittar på en 4K-TV med ett innehåll som är inspelat i den upplösningen känns det nästan som att titta ut genom ett fönster. 4K är speciellt viktigt på stora TV-apparater men det förbättrat bilden extremt mycket även på de lite mindre skärmarna.

 • HDR

  Med HDR-funktionen i LG OLED55E6V klarar TV:n att visa ett bredare färgspektrum, mörkare svärta samt starkare vit färg. Detta ger att bilden blir mer dynamiskt, vilket är vad namnet kommer ifrån. HDR-inspelat material bevarar färgskillnaderna i de mörka och ljusa områdena av bilden som annars går förlorade. Det ger TV:n större möjlighet att visa naturligare färger som är mer lika verkligheten.

 • SmartTV

  Med SmartTV-funktionen i LG OLED55E6V kan du genom att ansluta den till internet få tillgång till ett helt nytt utbud av film, sport och annan underhållning. Använd förinstallerade program som YouTube, Netflix och Viasat för att, när du vill, se det som passar just dig.

 • 3D

  LG OLED55E6V klarar att visa rörlig bild i 3D. Precis som på många biografer så användes 3D-glasögon för att åstadkomma den effekten så det är viktigt att alla som tittar har tillgång till varsitt par. Denna funktion är högt uppskattat hos de som använder sin TV för att titta på film.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ProduktgruppTV
Underkategori TV55 tum

Produktegenskaper

3DJa
Smart TVJa
OperativsystemLG webOS 3.0
USB inspelningJa
WiFiJa
DLNAJa
WebbkameraNej
HögtalareJa, 40 watt
Antal HDMI-uttag3
Antal USB-uttag3
KomponentJa
ScartJa
HörlursutgångJa
EthernetJa
Tillverkargaranti1 år

Mått och vikt

Höjd utan stativ (mm)767
Bredd utan stativ (mm)1237
Djup utan stativ (mm)56,7
Höjd med stativ (mm)767
Bredd med stativ (mm)1237
Djup med stativ (mm)175
Höjd, emballerad produkt (mm)880
Bredd emballerad produkt (mm)1350
Djup, emballerad produkt (mm)170
Vikt utan stativ (kg)17,1
Vikt med stativ (kg)18,5
Vikt emballerad produkt (kg)17

Produktblad

MärkeLG
ModellLG OLED55E6V
EnergieffektivitetsklassB
Skärmdiagonal (cm)139
Skärmdiagonal (tum)55
Effektförbrukning i påläge (watt)145
Årlig energiförbrukning (kWh)212
Effektförbrukning standby (watt)0.3
TV_energy_offN/A
Upplösning3840 x 2160 Ultra HD

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor