LG 75UH780V

 • 3840 x 2160 Ultra HD
 • Super UHD + HDR Super
 • DVB-T2, DVB-C HD, DVB-S2
 • LG webOS 3.0
Produktspecifikation
jämför
26 890:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

LG TV 75UH780V

LG 75-tums 4K SUPER ULTRA HD-TV med HDR Super med Dolby Vision, Billion Rich Colors, harman/kardon-ljud och ULTRA luminence.

Gör din tittarupplevelse till något alldeles extra. Allt som behövs är LG SUPER UHD TV. Till och med när den är avstängd är LG SUPER UHD TV inbjudande. Varje färg får liv, den utökade färgpaletten för LG SUPER UHD återger dina favoritscener med ett otroligt färgomfång. LG SUPER UHD TV är dessutom utan tvekan den bästa TV:n för att visa HDR-innehåll med Dolby Vision. Se hur underhållning väcks till liv med verklighetstrogna färger, dramatisk kontrast och enastående upplösning.

LG SUPER UHD TV:s High Dynamic Range-teknik (HDR Super) stödjer helt och hållet Dolby Vision. Tittarna dras in av den klarare och skarpare bilden som återges med rätt färg och detalj. När du tittar på skärmen får du upplevelsen av att vara där på plats. Med en våg av nya videotitlar tillgängliga i Dolby Vision kan du vara säker på att du ser innehållet så som det var tänkt.

Funktionen Billion Rich Colors delar upp färgerna i ett bredare spektrum. Det ger en mer exakt färganpassning över hela färgskalan. Resultatet blir en 64 gånger så rik färgpalett jämfört med vanliga LCD TV-apparater, så att tittaren får en extremt imponerande färgrikedom att utforska.

ULTRA Luminance använder oanvänd ström från mörka partier till ljusare områden, vilket skärper kontrasten. Eftersom LG SUPER UHD TV har en enastående förmåga att återge äkta svärta, och eftersom gränsen mellan mörka och ljusa partier blir mer markant, så får tittarna njuta av ännu skarpare och tydligare bilder.

LG SUPER UHD TV tar det roliga och enkla operativsystemet webOS till en ytterligare nivå med webOS 3.0. Bara av och för ett skäl – så att du enkelt kan ha kontroll över ditt TV-tittande. * Gränssnittet för webOS kan skilja sig beroende på land.

Med denna tv kommer en så kallad Magic Remote som kan styra allt på tv:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Ta kontroll över underhållningen med en ännu mer bekväm fjärrkontroll. Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att roa dig.

Och med Magic Mobile Connection kan tittaren enkelt spela upp innehåll från sin smarta telefon till tv:n. Det går också att spela upp musik och appar från telefonen på skärmen via Wi-Fi-anslutning.

Ljuddesign från harman/kardon i en LG SUPER UHD TV garanterar ett lyxigare ljudsystem än i någon tidigare tv.

*Dolby Vision kommer att finnas tillgängligt via programvaruuppdatering som kräver en internetuppkoppling.

 • 4K UHD

  LG 75UH780V har en upplösning som med sin höga kvalitet gör att bilden blir kristallklar. När du tittar på en 4K-TV med ett innehåll som är inspelat i den upplösningen känns det nästan som att titta ut genom ett fönster. 4K är speciellt viktigt på stora TV-apparater men det förbättrat bilden extremt mycket även på de lite mindre skärmarna.

 • HDR

  Med HDR-funktionen i LG 75UH780V klarar TV:n att visa ett bredare färgspektrum, mörkare svärta samt starkare vit färg. Detta ger att bilden blir mer dynamiskt, vilket är vad namnet kommer ifrån. HDR-inspelat material bevarar färgskillnaderna i de mörka och ljusa områdena av bilden som annars går förlorade. Det ger TV:n större möjlighet att visa naturligare färger som är mer lika verkligheten.

 • SmartTV

  Med SmartTV-funktionen i LG 75UH780V kan du genom att ansluta den till internet få tillgång till ett helt nytt utbud av film, sport och annan underhållning. Använd förinstallerade program som YouTube, Netflix och Viasat för att, när du vill, se det som passar just dig.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellLG 75UH780V
MärkeLG
ProduktgruppTV
Underkategori TV70 - 105 tum

Produktegenskaper

Upplösning3840 x 2160 Ultra HD
Bildfrekvens (Hz)200
Bildförbättring2700 PMI
3DNej
Smart TVJa
OperativsystemLG webOS 3.0
USB inspelningJa
WiFiJa
WebbkameraNej
HögtalareJa, 60 watt
Antal HDMI-uttag3
Antal USB-uttag3
Digital optiskJa
KomponentJa
ScartJa
HörlursutgångJa
EthernetJa
Tillverkargaranti1 år

Mått och vikt

Höjd utan stativ (mm)959
Bredd utan stativ (mm)1680,6
Djup utan stativ (mm)56
Höjd med stativ (mm)1020,3
Bredd med stativ (mm)1680,6
Djup med stativ (mm)341
Höjd, emballerad produkt (mm)1110
Bredd emballerad produkt (mm)1820
Djup, emballerad produkt (mm)220
Vikt utan stativ (kg)46,8
Vikt med stativ (kg)50,3
Vikt emballerad produkt (kg)62

Energimärkning

EnergieffektivitetsklassA
Effektförbrukning i påläge (watt)178
Effektförbrukning standby (watt)-
Årlig energiförbrukning (kWh)260
Skärmdiagonal (cm)189
Skärmdiagonal (tum)75

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor