LG OLED65B6V

 • 3840 x 2160 Ultra HD
 • OLED HDR
 • DVB-T2, DVB-C HD, DVB-S2
 • LG webOS 3.0
Produktspecifikation
jämför
24 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ
Mozi TLT2B BLACK 399:-
Mozi SFMB2 899:-

Produktinformation

LG TV OLED65B6V

LG 65-tums OLED HDR Smart-TV, otroligt slimmad, obegränsad kontrast och ljuddesign från harman/kardon.

Upplev en riktig stjärnhimmel på en LG OLED TV. Stjärnor som tidigare blev suddiga på en LCD TV syns nu klart och tydligt. Mekanismen bakom skärpan är den OLED HDR som till fullo stödjer både Dolby Vision och Ultra HD Premium. Genom att återskapa över 20 nivåers ljusstyrka kan LG OLED TV visa varenda detalj i både bildens hela ljusspektrum.

LG OLED HDR stödjer Dolby Vision, vilket garanterar ljusare och skarpare bilder som levereras med bättre kontrastverkan och märkbart förbättrade färger. Med alla nya filmtitlar som nu kommer ut till Dolby Vision kan du nu vara förvissad om att få se underhållningen som den är tänkt att upplevas.

Alla 4K TV-apparater är inte likvärdiga. ULTRA HD PREMIUM-certifieringen garanterar att tv:ns bild- och ljudkvalitet är av högsta standard. OLED TV kompletterar den här tekniken och tillhandahåller det perfekta underlaget för att se på ULTRA HD Premium TV.

Den här teven har det roliga och enkla operativsystemet webOS webOS 3.0. Det ger dig tydlig och enkel kontroll över ditt TV-tittande. Och för att göra det ännu smidigare har teven Magic Remote som gör att du kan styra allt på tv:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Ta kontroll över underhållningen med en ännu mer bekväm fjärrkontroll. Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att roa dig.

Och med Magic Mobile Connection kan tittaren enkelt spela upp innehåll från sin smarta telefon till tv:n. Det går också att spela upp musik och appar från telefonen på skärmen via Wi-Fi-anslutning.

Dessutom kan du tack vare Magic Zoom kan förstora delar av denna stora skärm mitt under visning. Genom att trycka på Zoom-knappen på fjärrkontrollen kan du förstora scener och visa dem i mer detalj.

Stjärnor lyser som klarast mot en becksvart himmel. Genom att LG OLED TV helt kan stänga av sina självlysande pixlar så får du en svärta med oändlig kontrast. Magiskt!

Och det utökade färgspektrat i LG OLED TV når 99 % av färgstandarden i Digital Cinema Initiative (DCI) vilket gör att tv:n kan visa över en miljard färgnyanser.

Eftersom den perfekta bildkvaliteten går bäst ihop med den allra bästa ljudkvaliteten så har ljudet i LG OLED TV designats av harman/kardon. Låt ljudkvalitet av högsta klass från harman/kardon ytterligare förhöja din lyxiga tittarupplevelse.

 • 4K UHD

  LG OLED65B6V har en upplösning som med sin höga kvalitet gör att bilden blir kristallklar. När du tittar på en 4K-TV med ett innehåll som är inspelat i den upplösningen känns det nästan som att titta ut genom ett fönster. 4K är speciellt viktigt på stora TV-apparater men det förbättrat bilden extremt mycket även på de lite mindre skärmarna.

 • HDR

  Med HDR-funktionen i LG OLED65B6V klarar TV:n att visa ett bredare färgspektrum, mörkare svärta samt starkare vit färg. Detta ger att bilden blir mer dynamiskt, vilket är vad namnet kommer ifrån. HDR-inspelat material bevarar färgskillnaderna i de mörka och ljusa områdena av bilden som annars går förlorade. Det ger TV:n större möjlighet att visa naturligare färger som är mer lika verkligheten.

 • SmartTV

  Med SmartTV-funktionen i LG OLED65B6V kan du genom att ansluta den till internet få tillgång till ett helt nytt utbud av film, sport och annan underhållning. Använd förinstallerade program som YouTube, Netflix och Viasat för att, när du vill, se det som passar just dig.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ProduktgruppTV
Underkategori TV58 - 65 tum

Produktegenskaper

3DNej
Smart TVJa
OperativsystemLG webOS 3.0
USB inspelningJa
WiFiJa
DLNAJa
WebbkameraNej
HögtalareJa, 40 watt
Antal HDMI-uttag3
Antal USB-uttag3
Digital optiskJa
KomponentJa
ScartJa
HörlursutgångJa
EthernetJa
Tillverkargaranti2 år

Mått och vikt

Höjd utan stativ (mm)838
Bredd utan stativ (mm)1451
Djup utan stativ (mm)48,6
Höjd med stativ (mm)882
Bredd med stativ (mm)1451
Djup med stativ (mm)225
Höjd, emballerad produkt (mm)950
Bredd emballerad produkt (mm)1640
Djup, emballerad produkt (mm)210
Vikt utan stativ (kg)22,1
Vikt med stativ (kg)25,4
Vikt emballerad produkt (kg)30

Produktblad

MärkeLG
ModellLG OLED65B6V
EnergieffektivitetsklassA
Skärmdiagonal (cm)165
Skärmdiagonal (tum)65
Effektförbrukning i påläge (watt)145
Årlig energiförbrukning (kWh)212
Effektförbrukning standby (watt)0,3
TV_energy_offN/A
Upplösning3840 x 2160 Ultra HD

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor