Samsung UE55KS9005

 • 3840 x 2160 4K Ultra HD
 • Quantum dot display
 • 2400 PQI bildförbättringsteknik
 • HDR
Produktspecifikation
jämför
15 390:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

Med Samsung UE55KS9005 får du en TV med 3840x2160-upplösning vilket ger en supervass bild. SUHD är en standard som innebär att TVn har Samsungs quantum dot samt 10-bits färgdjup.

Med HDR-funktionen klarar TV:n att visa ett bredare färgspektrum, mörkare svärta samt starkare vit färg. Detta ger att bilden blir mer dynamiskt, vilket är vad namnet kommer ifrån. HDR-inspelat material bevarar färgskillnaderna i de mörka och ljusa områdena av bilden som annars går förlorade. Det ger TV:n större möjlighet att visa naturligare färger som är mer lika verkligheten

Med Samsungs One-Connect samlas HDMI- och USB-anslutnignarna till en enda enhet. Här kan du enkelt koppla in all din utrustning som t.ex blu-ray-spelare, tv-spel och USB-minnen. Här sitter också den optiska ljudutgången. Detta innebär också en snyggare installation utan kabeltrassel, smidigt och stilrent.

 • 4K UHD

  Samsung UE55KS9005 har en upplösning som med sin höga kvalitet gör att bilden blir kristallklar. När du tittar på en 4K-TV med ett innehåll som är inspelat i den upplösningen känns det nästan som att titta ut genom ett fönster. 4K är speciellt viktigt på stora TV-apparater men det förbättrat bilden extremt mycket även på de lite mindre skärmarna.

 • HDR

  Med HDR-funktionen i Samsung UE55KS9005 klarar TV:n att visa ett bredare färgspektrum, mörkare svärta samt starkare vit färg. Detta ger att bilden blir mer dynamiskt, vilket är vad namnet kommer ifrån. HDR-inspelat material bevarar färgskillnaderna i de mörka och ljusa områdena av bilden som annars går förlorade. Det ger TV:n större möjlighet att visa naturligare färger som är mer lika verkligheten.

 • Curved

  Den böjda bilden i Samsung UE55KS9005 får tittaren att be mer omsluten av bilden vilket ger känslan av att vara närmare den miljö som visas. Detta passar utmärkt vid såväl filmtittande som sportevenemang då spänningen och dramatiken ökar. Många som tittar på en kurvad bild för första gången får en känsla av att det är 3D även om det inte är det. Detta uppstår eftersom de kurvade kanterna kommer närmare vilket ökar djupet i bilden.

 • SmartTV

  Med SmartTV-funktionen i Samsung UE55KS9005 kan du genom att ansluta den till internet få tillgång till ett helt nytt utbud av film, sport och annan underhållning. Använd förinstallerade program som YouTube, Netflix och Viasat för att, när du vill, se det som passar just dig.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellSamsung UE55KS9005
MärkeSamsung
ProduktgruppTV
Underkategori TV55 tum

Produktegenskaper

Upplösning3840 x 2160 4K Ultra HD
Bildfrekvens (Hz)100
Bildförbättring2400 PQI
3DNej
Smart TVJa
OperativsystemTizen
USB inspelningJa
WiFiJa
DLNAJa
Antal HDMI-uttag4
Antal USB-uttag3
Digital optiskJa
KomponentNej
ScartNej
EthernetJa
Tillverkargaranti1 år

Mått och vikt

Höjd, emballerad produkt (mm)810
Bredd emballerad produkt (mm)1310
Djup, emballerad produkt (mm)170
Vikt emballerad produkt (kg)26

Energimärkning

EnergieffektivitetsklassA+
Effektförbrukning i påläge (watt)85
Årlig energiförbrukning (kWh)118
Skärmdiagonal (cm)138
Skärmdiagonal (tum)55

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor