Asus ROG Theta Electret

 • Electret-hörlurar med fantastisk ljudåtergivning
 • Stor och skön passform
 • Perfekt för långa spelsessioner
 • Kompatibel med PC, Mac, Mobil, PS4, Xbox One, Nintendo Switch
Produktspecifikation
jämför
2 990:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

De moderna ROG Theta Electret-spelhörlurarna med elektretelementsteknologi och lufttäta Essence-baselement kombinerar för att leverera exceptionellt ljud på ljudnivå som verkligen fångar in dig i spelvärlden. Hörlurarna är helt DAC- och AMP-kompatibla. De robusta, högkvalitativa ROG Theta Electret-hörlurarna är designade för audiofiler och spelare och ger en mycket hög ljudkvalitet och tar dig helt in i spelvärlden.

Frekvensrespons - Elektretelement ger betydligt mer effektiv reproduktion av hög- och medelfrekvensljud än neodymmagnetiska element, som genom sin design är mottagliga för vibrationsstörningar.

Den silverpläterade koppartråden i ROG Theta Electret-hörlurar garanterar renare ljud och en rymlig och autentisk ljudbild. Eftersom signalförlusten av silverpläterad koppartråd är mycket liten jämfört med andra typer av ljudkablar, producerar den den högsta ljudkvaliteten samtidigt som källmaterialets högfrekvensområde bevaras.

ROG Theta Electret-spelhörlurar är utrustad med en avtagbar envägs-mikrofon certifierad av ledande kommunikationsapplikationer, designad för att producera tydligt ljud för kommunikation i spel. Ljudsignalöverföringstekniken säkerställer att kommunikation i spelet fungerar smidigt utan ljudförvrängning. Den intuitiva kontrollknappen som är integrerad i den ena öronkåpan låter i sin tur stänga av mikrofonen omedelbart utan att avbryta uppspelningen.

ROG-hybridkuddarna för ROG Theta Electret-hörlurar ger utmärkt ljudisolering och gör hörlurarna mycket bekväma att använda. Det speciella snabbkylande tyget och 100% syntetiskt proteinläder i dessa renoverade och ännu mjukare kuddar kombineras för att ge exceptionell komfort och ljudisolering. Den snabbkylande designen minskar mängden värme som genereras med 25 procent, så att du kan njuta av även långa spelövningar i svalare karaktärer. Den ergonomiska inverterade D-formen på dynorna och den optimerade spännkraften för hörlurarna säkerställer att hörlurarna känner sig tunna och bekväma. Utformningen av hörlurarna minskar trycket på användarens huvud,

ROG Theta Electret-hörlurar är utrustade med två typer av ROG-hybridkuddar, från vilka du kan välja det som passar dig bäst. Det andra paret är tillverkat av syntetiskt proteinläder och ett snabbt kylande och nätduk som andas. Dessa kuddar är också tunna och mjuka och är perfekta att använda när du är på språng. Andra kuddar är tjockare, men å andra sidan har de också snabbare kyltyg, vilket förbättrar kuddarnas komfort och gör dem perfekta för maratonsessioner.

Öronkåparna och huvudbandet i aluminiumlegering är mer hållbara och tar bort värme mer effektivt från långa spelsessioner. ROG Theta Electret-hörlurar stöder olika spelplattformar som PC, Mac, Mobiltelefon, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch.

Funktioner:

 • Kontakt: 3,5 mm kombikontakt
 • Plattform: PC, MAC, Mobile, PS4, Xbox One, Nintendo Switch
 • Element: 45 mm neodymmagnet, 120 mm elektret
 • Mikrofon: enkelriktad, frekvensrespons 100 ~ 10.000 Hz, känslighet -40 dB
 • Impedans: 32 Ohm
 • Frekvenssvar: 20 ~ 40 000 Hz
 • Kabel: 1,5 meter 3,5 mm kabel, 1,2 meter 3,5 mm ljud / mikrofon splitterkabel
 • Vikt: 555 gram
 • Paketinnehåll: ROG Theta Electret-hörlurar, löstagbar mikrofon, användarmanual, ROG Hybrid-kuddar, 3,5 mm ljud- / mikrofonuppdelningskabel

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAsus ROG Theta Electret
MärkeAsus
ProduktgruppDatorprodukter
Underkategori TVGaming Headset

Mått och vikt

Nettovikt (kg)0,555
Vikt, emballerad produkt (kg)1,86
Höjd, emballerad produkt (mm)270
Bredd emballerad produkt (mm)240
Djup, emballerad produkt (mm)170

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor