-25%
Tom 29/4
Fyndvara

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe Cherry MX Silent Red (Nordisk)-fyndvara

 • Fyndvara - Uppackad, testad i butik. Komplett i nyskick
 • Tenkeyless, Cherry MX Red-brytare
 • RGB LED-belysning
 • Designad för FPS-spel
Produktspecifikation
jämför
1 190890:-
Pris inklusive moms
Lagerstatus
Lägg i varukorgen
Leverans & installation
 • Till tomtgräns/port: 100 kr
 • Med inbärning: från 599 kr
Priserna avser leverans inom Stockholm
Till annan ort: Välj ort här
Läs mer om våra leveranser och betalningsalternativ

Produktinformation

ROG Strix Scope TKL Deluxe är ett kompakt, mekaniskt tangentbord utan ett numeriskt del med Xccurate Design-precisionsdesign - en extra bred Ctrl-tangent som är lättare att känna igen och hitta i intensiva spelsessioner. Cherry MX Silent Red-brytarna ger en mer optimal känsla och tillförlitlighet, full frontpanelstyrka, designad i aluminium och mer anpassningsbar Aura RGB-belysning för ROG-tangentbordet, så att du kan spela med Strix Scope TKL Deluxe som ett proffs och vinna mot dina måtståndare. Frontpanel i aluminium med ikonisk ROG-estetik för hållbarhet och stil.

Den kompakta och ramlösa designen på ROG Strix Scope TKL Deluxe-tangentbordet är perfekt för minimalister eller de som helt enkelt behöver mer utrymme. Tangentbordet har en löstagbar kabel som gör att du enkelt ta med dig det och bära det säkert i en ryggsäck. USB C-kabeln fungerar också som en laddningssladd för dina mobila enheter när du är på språng.

Tack vare snabbtangenten passar ROG Strix Scope TKL-gamingtangentbord  bra för både spel och dagligt arbete. Det är enkelt att växla mellan medieknapparna och funktionsknapparna (Fn) på tangenterna i den översta raden - så det är enkelt att växla mellan arbetslägen och spelet. Tangentbordet har en frontpanel i aluminium som tål daglig användning och sticker ut för sin elegans. Ett snabbt tryck på göm-knappen på ROG Strix Scope TKL Deluxe-speltangentbordet döljer alla applikationer och stänger av ljud direkt. Detta gör att du kan säkerställa din integritet när situationen så kräver. Tangenterna har en lätt igenkännbar karaktär. När du trycker på den en gång till kan du fortsätta där du slutade.

Utrustad med Cherry MX RGB-omkopplare ger ROG Strix Scope TKL-tangentbord den exakta mekaniska känsla som spelare och entusiaster kommer att älska. Brytare av högsta kvalitet tillverkas i Tyskland och är kända för sin optimala känsla vid varje beröring.

Spara upp till fem anpassade profiler tillsammans med standardkonfigurationen och använd dem när som helst och var som helst. Spara makron direkt och associera dem med fullt programmerbara tangenter.

ROG Strix Scope TKL-tangentbordet är packat med livlig RGB-belysning som du kan styra. Under varje tangent finns en RGB-LED, RGB-låsindikatorer och RGB ROG-logotypen. Det projicerar till och med en stoppande RGB-downlight nedifrån och förlänger belysningen bortom tangentbordet. Med Aura Sync-belysning har du tillgång till hela färgspektret och ett brett utbud av dynamiska ljuseffekter, så att du kan skapa ditt eget unika system. Belysningen på ROG Strix Scope TKL Deluxe synkroniseras också enkelt med det omfattande Aura-ekosystemet, vilket gör det enkelt att bygga en spelmiljö som verkligen lyser.

ROG Strix Scope TKL Deluxe-gamingtangentbord har ett ergonomiskt handledsstöd med mjuk vaddering. Stödet täckt med konstläder känns behagligt svalt och formar sig naturligt efter dina händer. Starka magneter håller det vadderade stödet på plats under spelet. Det är också lätt att ta bort när du behöver ändra din position eller ta tangentbordet med dig.

Armory II är förbättrad programvara som ger mer kontroll. Med ett intuitivt gränssnitt kan du enkelt ställa in ROG Strix Scope TKL Deluxe för att passa ditt spel - skapa profiler, anpassa färger och ljuseffekter, kombinera tangenter, spara makron och mer. Dessutom kan du övervaka hårdvarustatistik och analysera data medan du spelar.

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe har:

 • Strömställare: Cherry MX RGB Red
 • Anti-Ghosting: N Key Rollover
 • ASUS Aura Sync: ja
 • Mått, tangentbord: 356 x 136,2 x 39,7 mm
 • Mått, handledsstöd: 356 x 75 x 21 mm
 • Vikt, tangentbord: 880 g (med kabel), 1,04 kg (med handledsstöd)
 • Färg: svart / grå
 • Förpackningens innehåll: huvudenhet + handledsstöd, löstagbar USB Type-A till USB Type-C-kabel, 2 ROG-klistermärken, snabbstartsguide, garantikort

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellAsus ROG Strix Scope TKL Deluxe Cherry MX Silent Red (Nordisk)-fyndvara
MärkeAsus
ProduktgruppDatorprodukter
Underkategori TVTangentbord

Mått och vikt

Nettovikt (kg)0,88
Vikt, emballerad produkt (kg)2,106
Höjd, emballerad produkt (mm)90
Bredd emballerad produkt (mm)500
Djup, emballerad produkt (mm)210

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor