Kundservice

 

Våra telefontider är:

Måndag - fredag 10.00-15.00 med lunchstängt 12.00 - 13.00

Vår kundtjänst är bemannad mellan kl: 08:00-18:00

Du kan ringa oss på 020-12 13 40 eller maila via vårat kontaktformulär.

 

 

 

Under sommaren så kan svarstiderna på mailen och telefonen vara något längre än vanligt. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar med att lösa ditt ärende så fort som möjligt.

 

 

 

 

 

Vår internetbutik

I vår internetbutik hittar du tv och tv relaterade produkter.. Vi vet att du kanske inte har samma passion för produkter som vi har, därför är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer. Vi vet vad som kan ställa till problem. Vi vet till exempel att det är viktigt att strömkabelns längd står med i beskrivningen – så att du inte står där utan att kunna plugga in din nya produkt.

 

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss vill vi ta över jobbet. Vi kan leverera, bära in  och ta med oss dina gamla produkter till miljöåtervinningen. Vi erbjuder billig hemleverans fram till dörren, eller så bokar du en leverans där du får hjälp med att bära in produkten till anvisad plats.

 

Vad skiljer oss från de andra?

Förutom att vi lägger ett stort fokus på att våra kunder ska helt nöjda vill vi erbjuda ytterligare service, sådant som ingen annan gör.

 

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!