Kundservice

 

 

Våra telefontider är:

Måndag - fredag 10.00-15.00 med lunchstängt 12.00 - 13.00

Våran kundtjänst är bemannad mellan kl: 08:00-18:00

Du kan ringa oss på 0770- 17 50 15 eller maila oss via vårat kontakformulär.

Vi har som mål att svara på ditt mail inom 2 arbetsdagar.

 

Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

 

Vår butik

I vår internetbutik hittar du tv och tv relaterade produkter.. Vi vet att du kanske inte har samma passion för produkter som vi har, därför är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer. Vi vet vad som kan ställa till problem. Vi vet till exempel att det är viktigt att strömkabelns längd står med i beskrivningen – så att du inte står där utan att kunna plugga in din nya produkt.

 

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss vill vi ta över jobbet. Vi kan leverera, bära in  och ta med oss dina gamla produkter till miljöåtervinningen. Vi erbjuder billig hemleverans fram till dörren, eller så bokar du en leverans där du får hjälp med att bära in produkten till anvisad plats.

 

Vad skiljer oss från de andra?

Förutom att vi lägger ett stort fokus på att våra kunder ska helt nöjda vill vi erbjuda ytterligare service, sådant som ingen annan gör. Till exempel dessa tre tjänster som skiljer oss från de övriga butikerna på marknaden.

 

  • Specialiserad kundtjänst
  • Alla medarbetare i vår kundtjänst är certifierade rådgivare. De har stenkoll på det du behöver hjälp med och du blir väl omhändertagen.
  • Internationellt inköpsnätverk.
  • Vi är en del av ett internationellt inköpsnätverk som gör att vi till var tid kan komma över dom bästa priserna i Europa. Det är samma modeller som du ser hos övriga återförsäljare men inköpskraften och valfriheten att köpa in där priserna är bäst är unikt.

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!