Betalning och leverans

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Hos Tvexperten kan du betala med faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor som du hittar.i kassan när du ska betala.

Fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Efter att du slutfört ditt köp skickas en orderbekräftelse inom 24 timmar via mail med köpvillkor från köptillfället.

Bruksanvisning medföljer samtliga produkter som säljs hos Tvexperten.

Vi uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Produkten har börjat användas under ångerfristen med ditt samtycke, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.
 

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

Har du valt leverans till ombud, så kallat ombudspaket som fraktsätt finns dina varor kvar hos umbudet under två veckor. Ej hämtade varor returneras till oss som outlöst gods. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 199 SEK,
Har du valt några av våra fraktsätt hemleverans och du inte kan ta emot varan vid leveranstillfället har vi rätt att debitera 499 SEK för den extra frakten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

  • om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
  • om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. 

PriceRunner Köpgaranti

När du handlar hos oss omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något problem skulle uppstå. Köpgarantin kostar ingenting och gäller för inloggade medlemmar hos PriceRunner.

Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom en timme efter ditt köp genomföra din registrering. Det är kostnadsfritt och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat!
https://www.pricerunner.se/bp/71515/TVexperten

För att Köpgarantin ska gälla så måste beställningen vara addresserad till dig personligen. Du är berättigad ersättning om något går fel med ditt köp såsom att varan är skadad, en enskild vara saknas vid leverans, varan är felaktig eller leverans uteblir.

Du får endast ersättning för direkt ekonomisk skada som du lidit, inköpskostnader och fraktkostnader. Köpgarantin lämnar ingen ersättning för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.

På PriceRunner hittar du en lista på kategorier som ej omfattas samt kompletta användarvillkor som gäller.

Som främsta tjänst för produkt- och prisjämförelser hjälper PriceRunner över en miljon svenskar varje månad att hitta bästa priset. PriceRunner startades redan 1999 och har alltid varit både oberoende och gratis att använda.

kopgarantiSE.png