Om oss

 
Tvexperten.com
En del av:
Vitvaruexperten.com Nordic AB
Besöksadress: Glimmervägen 10-12, 191 62 Sollentuna
Postadress: Glimmervägen 10-12, 191 62, Sollentuna
Telefon: 020-121340
Mail: kundservice@tvexperten.com
Webb: www.tvexperten.com
Etableringsår: 2015
Org. Nr: 559010-7792
Momsreg. Nr: SE559010779201
 

Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

 

Vår butik

I vår internetbutik hittar du tv och tv-relaterade produkter. Vi vet att du kanske inte har samma passion för produkter som vi har, därför är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer. Vi vet vad som kan ställa till problem. Vi vet till exempel att det är viktigt att strömkabelns längd står med i beskrivningen – så att du inte står där utan att kunna plugga in din nya produkt.

 

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss vill vi ta över jobbet. Vi kan leverera, bära in  och ta med oss dina gamla produkter till miljöåtervinningen. Vi erbjuder billig hemleverans fram till dörren, eller så bokar du en leverans där du får hjälp med att bära in produkten till anvisad plats. Du kan dessutom välja att hämta dina nya produkter på ett av Brings utlämmingställen om det passar dig bättre. Leverans under en given timme, eller leverans på kvällen är bara några av möjligheterna.

 

Vad skiljer oss från de andra?

Förutom att vi lägger ett stort fokus på att våra kunder ska vara helt nöjda vill vi erbjuda ytterligare kunskap på en nivå som ingen annan gör. Till exempel dessa tre tjänster som skiljer oss från de övriga butikerna på marknaden.

  • Punktliga leveranstider
    Istället för att få beskedet ”vi kommer med leveransen någon gång mellan 09:00 och 17:00” så kan  du själv under vilken timma vi ska dyka upp. Till exempel mellan 09:00 och 10:00 eller 17:00 och 18:00. Då slipper du ta ledigt en hel dag från ditt arbete för att vänta på din produkt. Du väljer också leveransdag och tid redan i kassan. Alltså slipper du invänta leveransbesked från oss.
  • Specialiserad kundtjänst
    Alla medarbetare i vår kundtjänst är certifierade rådgivare. Det innebär att de arbetat med konsumentelektronik i minst fem år. De har stenkoll på det du behöver hjälp med och du blir väl omhändertagen.
  • Internationellt inköpsnätverk.
  • Vi är en del av ett internationellt inköpsnätverk som gör att vi till var tid kan komma över dom bästa priserna i Europa. Det är samma modeller som du ser hos övriga återförsäljare men inköpskraften och valfriheten att köpa in där priserna är bäst är unikt och gynnar dig genom våra låga priser.

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!