Om oss

 
Tvexperten.com
En del av:
Vitvaruexperten.com Nordic AB
Postadress: Dåntorpsvägen 26, 13650 Jordbro
Telefon: 020-121340
Mail: kundservice@tvexperten.com
Webb: www.tvexperten.com
Etableringsår: 2015
Org. Nr: 559010-7792
Momsreg. Nr: SE559010779201
 

Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

 

Vår internetbutik

I vår internetbutik hittar du tv och tv-relaterade produkter. Vi vet att du kanske inte har samma passion för produkter som vi har, därför är det viktigt för oss att göra tydliga och enkla produktbeskrivningar utan invecklade facktermer. Och vi älskar detaljer. Vi vet vad som kan ställa till problem. 

 

Våra tjänster

När du valt ut en produkt hos oss vill vi ta över jobbet. Vi kan leverera, bära in  och ta med oss dina gamla produkter till miljöåtervinningen. Vi erbjuder billig hemleverans fram till dörren, eller så bokar du en leverans där du får hjälp med att bära in produkten till anvisad plats.

 

 

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!