Epson EH-LS500B

 • 4K PRO-UHD (3840 x 2160)
 • Ljusstyrka: 4000 ANSI lumen
 • Projektionssystem: 3LCD-teknik
 • Bildstorlek: 70" - 130"
 • Styr enkelt via smartphone med iProjection-app
Produktspecifikation
jämför
Ej tillgänglig
Pris inklusive moms
Lagerstatus

Produktinformation

Epson EH-LS500B är Epsons 4K PRO-UHD-laserprojektor för en äkta storbildsupplevelse med ultrakorta kast (UST) som använder 3LCD-teknik för att projicera bilder på upp till 330 cm (130 tum) på mycket nära håll. Njut av den stora skärmen utan att kompromissa med din heminredning. Den väggmonterade tv:n är alltid synlig, men den projicerade bilden kan döljas på ett ögonblick. Epsons projektor med ultrakort projicering kan placeras nära skärmen. Installationen är enkel och bilden behåller sin skärpa även i starkt upplysta rum. En laserljuskälla med lång livslängd och en utökad garanti gör projektorn till ett utmärkt prisvärt köp.

Den reflekterade bilden kan snabbt döljas med en knapptryckning. Glöm massiva skärmar och fula kablar. Genom att välja EH-LS500-projektorn kan du hålla ditt hem stilfullt men ändå njuta av alla dina favoritprogram. Ditt hem blir ett multifunktionellt utrymme där du kan njuta av filmer, sport och spel på storbildsskärmen.

Laserprojektorn med ultrakort räckvidd kan placeras nära skärmen och ändå visa upp till 130 tum bild. Projektorns tre HDMI-ingångar (varav en är MHL) gör att du kan ansluta DVD-spelare, spelkonsoler och andra enheter. iProjection-appen gör det enkelt att styra projektorn.

Tack vare 3LCD-tekniken kan du njuta av levande och ljusa bilder, eftersom projektorn med 4 000 lumen har lika mycket vitt och färgat ljus (CLO). Projektorn är tre gånger ljusare än DLP-projektorer med ett chip och ger noggrann skuggning och djupa svarta färger med ett kontrastförhållande på 2 5000 000:1. Dessutom ger detaljförbättringen skarpare och jämnare bilder.

Projektorn har nu ett Android TV-gränssnitt.

Specifikationer:

Projektionssystem: 3LCD-teknik
Vitt ljusutbyte: 4000 lumen
Färgljus: 4000 lumen
Noggrannhet: 4K PRO-UHD
Bildförhållande: 16:9
Kontrastförhållande: 2 500 000:1
Kastförhållande: 0,27 - 0,37:1
Bildstorlek: 70" - 130"
Zoom: 1,35 x digitalt
Keystone-korrigering: automatisk vertikal: ± 3°, manuell horisontell ± 3°.
Lampa: laserljuskälla (20 000 timmars livslängd eller 30 000 timmars livslängd i ekonomiläge).
Högtalare: 16 W
Anslutningar: USB 1.1 typ A, USB 2.0 typ Mini-B, RS-232C, trådlöst LAN b/g/n (2,4 GHz) (tillval), stereo mini jack audio out, HDMI (HDCP 2.2) (3x)
Säkerhet: Kensington-skydd, hål för säkerhetskabel
Andra funktioner: 3D-djupjustering, 4K-förbättring, Automatisk keystone-korrigering, Inbyggd högtalare, Digital zoom, Direct Power on/off, Interpolering av bilder, Spelläge, Hemskärm, Horisontell och vertikal keystone-korrigering, Lång livslängd för ljuskällor, Trådlöst LAN
Fjärrkontroll: via: AMX, Crestron, Control4, Extron
Mått och vikt: 458 x 375 x 228 mm / 9,3 kg
Strömförbrukning: 366 W (normal), 230 W (ekonomi), 0,5 W (standby)
Medföljande tillbehör: CD-manual, nätkabel, snabbstartguide, fjärrkontroll inklusive batterier, garantidokument.
Garanti 60 månader eller 12 000 timmar.

Produktspecifikation

Produktdetaljer

ModellEpson EH-LS500B
MärkeEpson
Höjd (mm)228
Bredd (mm)458
Djup (mm)375

Installation

Nettovikt (kg)9,3

Leveranser

Vi har flera olika sätt du kan få hem din produkt på. Allt ifrån att du själv hämtar den på en distributionscentral till att du låter oss bära in produkten. Läs mer om vad som ingår under Leveransvillkor. Du gör enkelt ditt val av leveranssätt och tilläggstjänster i kassan, innan du betalar.

 • Leverans till port / tomtgräns

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans till port / tomtgräns kväll och helg

  Du väljer själv leveransdag och tidsfönster i kassan. Vi erbjuder flera alternativ på både helger och kvällar för att det skall passa med dina tider. Dina produkter kommer med Bring och lastas av vid din tomtgräns eller utanför din port.

  För mer information läs våra leveransvillkor

 • Leverans med inbärning

  Vi hjälper dig att ställa produkterna på rätt plats. Du behöver inte hjälpa till. Bokning av dag och tid sker i kassan.

  För mer information läs våra leveransvillkor

Epson

Epsons arv

Epson strävar efter att vara ett oumbärligt företag som människor över hela världen litar på genom deras engagemang för öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet.

De respekterar individualitet samtidigt som de främjar samarbete och strävar efter att leverera ett unikt mervärde genom innovativa och kreativa lösningar.

ome.png

Teknik i harmoni med miljön

Epson förstår att företagen placerar driftsäkerhet och påverkan på miljön högst upp på sina listor när man väljer teknik. Därför anstränger de sig för att skapa innovativa produkter som är tillförlitliga, återvinningsbara och energisnåla. Detta åtagande att minska den miljömässiga påverkan av deras produkter sträcker sig över alla livscykelns skeden.

Epson utvecklar ständigt nya sätt att uppfylla miljöstandarder, och deras forskning och utveckling gör att de kan leverera innovativ precisionsteknik med flera energibesparande funktioner. Detta betyder att du inte behöver att välja mellan en bättre planet och nettofördelar för just ditt företag.

Totalt stöd för globala företag

Epson samarbetar med kunder över hela världen för att skapa heltäckande lösningar som täcker alla aspekter av ett företag, från planering och design till implementering, underhåll och kontinuerlig support.

De skapar starka samarbeten som håller och utvecklas, som uppfyller föränderliga behov och utnyttjar den senaste tekniken. Starkt relationer är viktigt - till såväl kunder som anställda och partners som representerar varumärket Epson.

Att bistå deras kunder är en hög prioritet för Epson, så de erbjuder support som sträcker sig bortom inköp av deras produkter. Exempel på detta är till exempel Epsons servicelösningar, som ger den uppbackning du behöver för att hålla verksamheten igång, samt vårt flexibla urval av hanterade utskriftstjänster, som ger kostnadseffektiva utskriftsåtgärder som passar dina behov.

Visa produkter från Epson